Uutiset

08 helmi 2021

Ministeri Skinnari vieraili DA-Groupissa

Kehitysyhteistyö- ja ulkomaankauppaministeri Ville Skinnari vieraili DA-Groupissa tänään. Forssan seudulle kohdistuvan vierailun tavoitteena oli kuulostella alueella toimivien vientiyritysten tunnelmia ajankohtaisista asioista ja tavata alueellisia päättäjiä.

Lue lisää »


08 tammi 2021

DA-Group järjestää Naval Mines -webinaarin 13.1.2021

Osallistu webinaariimme koskien Merimiinoituksen roolista nyt ja tulevaisuudessa.
Esittäjät ovat vara-amiraali (evp.) Kari Takanen sekä tutkimus- ja tuotekehitysjohtaja Roope Kotiranta ja Kristian Tornivaara DA-Groupista.

Lue lisää »


02 joulu 2020

Edistykselliset ratkaisut syntyvät haastamalla

Mullistavia muutoksia on tapahtumassa. Eläminen maapallolla kaupungistuu kovaa vauhtia. Se asettaa uudenlaisia vaatimuksia liikkumisen sujuvuudelle ja turvallisuudelle. Digitalisaatio ja teknologian yleistyminen tuovat mukanaan myös odottamattomia kyberuhkia, joihin on pystyttävä vastaamaan. Ilmasto lämpenee, mikä haastaa vanhat menetelmät muun muassa energiantuotannossa ja liikenteessä.

Tässä muutamia isosti maalattuja esimerkkejä toimintaympäristöistä, joissa olemme yhteistyössä asiakkaidemme kanssa kehittämässä ratkaisuja. Siksi DA-Groupin Industry-liiketoimintayksikkö on jatkossa DA Advanced Solutions.

Lue lisää »


02 joulu 2020

Alihankinta-messut virtuaalisesti

Suomen suurin teollisuuskylä kokoaa joulukuussa alan ammattilaiset ja asiantuntijat yhteen virtuaalisesti 8.–10.12.2020. Luvassa on kolmen päivän täydeltä suorana Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen studiosta lähetettävää live-ohjelmaa, ennakkoon tallennettua ohjelmaa sekä Brella-verkostoitumisalustan tarjoamia teollisuuden ammattilaisten kohtaamisia. Tapahtumaan on ilmoittautunut 250 näytteilleasettajaa.

Lue lisää »


19 marras 2020

DA-Group järjestää Merimiinoitusjärjestelmä-webinaarin

Tervetuloa osallistumaan Naval Mines -webinaariimme keskiviikkona 13.1.2021 klo 10-11 EET.
Esittelemme maailman turvallisimman ja moderneimman uuden sukupolven merimiinajärjestelmän. Webinaarin puhujana on mm. DA-Groupin neuvonantajana toimiva Merivoimien entinen komentaja vara-amiraali Kari Takanen, jolla on vankka ymmärrys miinoittamisen hyödyistä osana operatiivista toimintaa.

Lue lisää »


20 loka 2020

DA-Group mukana Euronaval Online -messuilla

Euronaval on kansainvälinen merivoimateollisuuden tapahtuma, joka nyt järjestetään virtuaalisina messuina 19. - 23.1.2020. DA-Group esittelee innovatiivisia puolustusteollisuuden ratkaisuja digi-osastollaan. Hyödynnä tämä erinomainen mahdollisuus vierailla globaalissa huipputapahtumassa - ilman matkustamista Pariisiin. Rekisteröidy sivustolla https://www.euronaval.fr/.

Lue lisää »


12 loka 2020

DA-Group vahvistaa palvelujaan avaruuden ja puolustuksen asiakkaille

Suomalainen teknologiakonserni DA-Group yhdistää puolustus- ja avaruusyksikkönsä yhdeksi kokonaisuudeksi: DA Defence & Aerospace -yksiköksi, joka tarjoaa puolustuksen sekä ilmailu- ja avaruusteollisuuden palveluita. Muutoksella vastataan DA-Groupin kasvustrategiaan.

Lue lisää »


06 loka 2020

Elektroniikkatyöntekijöiden rekrykoulutus käynnistyi

DA-Groupin Manufacturing-yksikkö on vahvassa kasvussa ja tuotantoon tarvitaan lisää tekijöitä. Kasvuun valmistaudutaan muun muassa rekrykoulutuksella, joka käynnistyi syyskuun lopulla. Yhteistyössä Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymän ja TE-toimiston kanssa järjestettävään rekrykoulutukseen tuli yli 70 hakemusta. Hakijoista 20 haastateltiin ja seitsemän valittiin koulutukseen.

Lue lisää »


17 kesä 2020

DA-Groupin 25-vuotisjuhlalehti on nyt julkaistu

Lue lisää »


15 touko 2020

DA-Group 25 vuotta

Me teemme yhdessä turvallisempaa ja kestävämpää maailmaa

DA-Group on kasvanut 25 vuodessa muutaman hengen insinööritoimistosta isojen kokonaisuuksien tuote- ja järjestelmätoimittajaksi. Suurimpia oivalluksia vuosien varrella onkin ollut kokonaisuuksien hallitsemisesta saatava hyöty vaativissa toimituksissa. Haluamme olla kumppani, joka kantaa kokonaisvastuun asiakkaan puolesta ja eduksi.

16. toukokuuta 2020 tulee kuluneeksi tasan 25 vuotta siitä, kun DA-Design Oy:n perustamiskirja allekirjoitettiin.

Lue lisää »


26 maalis 2020

DA-Groupin toiminta jatkuu poikkeusoloissa

Koronavirustartuntojen ehkäisemiseksi DA-Group on ottanut erityistoimet käytäntöön taatakseen yrityksen työntekijöiden turvallisuuden sekä mahdollistaakseen toiminnan ja tuotannon jatkuvuuden. Noudatamme viranomaisten ohjeita ja olemme järjestäneet toimintamme suositusten mukaisesti.

Lue lisää »


07 tammi 2020

DA-Group mukana Finnish Satellite Workshop -tapahtumassa 20.-22.1.2020

Finnish Satellite Workshop on merkittävä avaruusalan teknologiatapahtuma Suomessa. Se järjestetään Dipolissa Otaniemessä. Tapahtuma tarjoaa yli sata suomalaisten ja kansainvälisten huippuammattilaisten esitystä avaruusteknologiasta ja sen hyödyntämisestä laajalti myös yrityssektoreilla

Lue lisää »


13 joulu 2019

Labrathon 2020 - Tampereen Hervannassa 15.1.

Labrathon 2020 aukaisee ovet yhdeksään huipputeknologian yritykseen Hermiassa. Voit tutustua valintasi mukaan ohjelmisto-, rauta-, testaus- ja robotiikkayrityksiin. Koska yritykset ovat samalla alueella, voit navigoida yrityksestä toiseen kävellen.

Lue lisää »


02 joulu 2019

European Space Week 3. - 5.12.2019 Helsinki

European Space Week (EUSW) tuo yhteen EU:n avaruusohjelman ja sen sovellukset sekä nopeasti muuttuvan avaruussektorin eri toimijat, yritykset ja visionäärit. Tapahtuma luo näkyvyyttä avaruusteknologian, -sovellusten ja -datan käyttökohteille arkielämässä, liiketoiminnassa ja eri politiikkatavoitteiden tukena.

Lue lisää »


16 loka 2019

DA-Group yhteistyökumppanina Galileo Innovation Challenge -tapahtumassa

Traficom järjestää Galileo Innovation Challenge –innovointikilpailun 29.11. – 1.12.2019 toimipaikassaan Kumpulassa. DA-Groupin lisäksi tapahtuman sponsoreita ovat European Global Navigation Systems Agency, GSA, ja sveitsiläinen u-blox.

Lue lisää »


16 loka 2019

Paikkatietomarkkinat 18. - 19.11.2019

DA-Group osallistuu paikkatietoalan ammattitapahtumaan Helsingin Messukeskuksen Siivessä. DA-Group esittelee ratkaisun GNSS-paikkatiedon häirintään – iSNS, Immune Satellite Navigation System.

Lue lisää »


26 syys 2019

Vedenalainen sodankäynti näyttelyksi – Suomen vähemmän tunnettu puolustushistoria esille Forssassa

Teknologiakonserni DA-Group ja Forum Marinum, joka toimii merenkulun valtakunnallisena erikoismuseona ja merivoimien museona, ovat tehneet sopimuksen vedenalaisen sodankäynnin näyttelyn pystyttämisestä DA-Groupin päätoimipaikkaan Forssaan. Näyttely avataan vuoden 2020 aikana.

Lue lisää »


11 syys 2019

Alihankinta-messut 24.-26.9.2019

Tervetuloa DA-Groupin osastolle C101 kuulemaan innovatiivisista teollisen internetin ja digitalisaation ratkaisusta. Kerromme miten uusia teknologioita voi hyödyntää liiketoimintasi kehittämisessä. DA-Group tarjoaa myös elektroniikan valmistus- ja testauspalvelut sekä tarkkuusmekaniikan tuotannon.

Lue lisää »


30 elo 2019

DA-Group DSEI-messuilla Lontoossa 10. - 13.9.2019

The Defence and Security Equipment International (DSEI) on maailman johtaja puolustus- ja turvallisuusalan tapahtuma. Tervetuloa DA-Groupin osastolle Finland Pavilion, N3-553!

Lue lisää »


28 elo 2019

PIA kesäpäivä 2019

DA-Group toimi Puolustus- ja ilmailuteollisuus PIA ry:n kesäpäivän isäntänä Forssassa 26.8.2019. Katso videokooste (2:13).

Lue lisää »


 
 

 
 
 

Hae

 
 

SOME