Logo [DA-Group']
 
 

Ajankohtaista 

02.12.2020

Alihankinta-messut virtuaalisesti

Teollisuuden ykköstapahtuma Alihankinta 2020 ja AlihankintaHEAT järjestetään ensimmäistä kertaa täysin virtuaalisena verkossa 8.–10.12.2020.

Virtuaalitapahtuma on kävijöille maksuton ja se käynnistyy 8.12. klo 8 osoitteessa alihankintavirtual.fi. Tapahtuman teema on Datasta bisnestä.

Tule tapaamaan DA-Groupin asiantuntijoita virtuaalisella osastollamme! Voimme chattailla ja vaihtaa kuulumisia. 

Alihankinta-virtuaalitapahtumassa kohtaamiset tapahtuvat Brella-verkostoitumispalvelussa. Brella-palvelu on nyt auki, joten verkostoitumisen voi aloittaa jo ennen varsinaisen tapahtuman aukeamista.

 


Luvassa on kolmen päivän täydeltä suorana Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen studiosta lähetettävää live-ohjelmaa, ennakkoon tallennettua ohjelmaa sekä Brella-verkostoitumisalustan tarjoamia teollisuuden asiantuntijoiden ja ammattilaisten kohtaamisia. Tapahtumaan on ilmoittautunut 250 näytteilleasettajaa.

DA-Group suunnittelee ja valmistaa vaativia huipputeknologian ja elektroniikan kokonaisratkaisuja asiakkaiden sovelluksiin tuotteiden suorituskyvyn ja liiketoiminnan edistämiseksi. Palvelemme teollisuusyrityksiä sekä puolustus- ja avaruusteollisuuden organisaatioita.

- Elektroniikan sopimusvalmistus
- Tarkkuusmekaniikka sekä ruiskupuritusmuottien suunnittelu ja valmistus
- Testaus ja validointi: akkreditoitu testauslaboratorio (esim. EMC-mittaukset) Tampereella
- Turvakriittiset projektit ja ratkaisut

Erityisosaamistamme ovat sulautetut järjestelmät, elektroniikka ja mekaniikka, simulaatiot sekä RF-, millimetri- ja mikroaaltoteknologiat. Hallitsemme tuotteet tuotekehityksestä ja testauksesta valmistukseen ja elinkaaripalveluihin. Toteutuksemme täyttävät tiukimmat laatu- ja turvallisuuskriteerit.

Toimitamme ratkaisut mm. raideliikenteeseen, työkoneisiin ja turvakriittisiin laitteisiin - Ideasta tuotteeksi!

Vuonna 1995 perustettu yhtiö työllistää yli 130 ammattilaista. Päätoimipaikka on Forssassa sekä toimipisteet Helsingissä, Oulussa, Tampereella ja Turun seudulla.

Messuterveisin,

DA-Groupin väki


 

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uutiskirjeemme, pysyt ajan tasalla uusista palveluista, teknologiatrendeistä ja tapahtumista.

 
 
 
x