Logo [DA-Group']
 
 

Ajankohtaista 

19.11.2020

DA-Group järjestää Merimiinoitusjärjestelmä-webinaarin

Osallistu Naval Mines -webinaariin keskiviikkona 13.1. klo 10-11 EET ja ilmoittaudu tästä linkistä. Webinaari on englanninkielinen.

Maailmalla merimiinojen kehittäminen lopetettiin lähes kokonaan 1980-luvulla, mutta Suomessa kehitystyötä kuitenkin jatkettiin. Tämän työn tuloksena DA-Group julkisti lokakuun Euronaval-tapahtumassa maailman turvallisimman ja moderneimman uuden sukupolven merimiinan: TURSO MM30, joka on osa TURSO-merimiinoitusjärjestelmää.
 
Miina-aseita pidetään yleisesti vaarallisina, sillä ne eivät valikoi kohdettaan. Uuden aikakauden merimiinajärjestelmä valitsee ja rajaa kohteensa tarkasti ainoastaan valittuihin aluksiin.

– Merimiinat ovat tärkeä ja edullinen merivoimien asejärjestelmä merialueiden suojaamisessa. Olemme vuosikymmeniä edellä muita merimiinajärjestelmiä ja meillä on aidosti turvallinen uuden sukupolven järjestelmä, toteaa DA Defence & Aerospace -yksikön johtaja
 Kristian Tornivaara. 

Webinaarin puhujina ovat DA-Groupin neuvonantajana toimiva Merivoimien entinen komentaja vara-amiraali
Kari Takanen, jolla on vankka ymmärrys miinoittamisen hyödyistä osana operatiivista toimintaa. DA-Groupin tytäryhtiön Surman perustajilla, Roope Kotirannalla ja Kristian Tornivaaralla, on pitkä kokemus vedenalaisista herätteistä ja asevaikutuksesta.

Kuulemisiin,

Kristian

Kristian Tornivaara
Chief Business Officer
DA Defence & Technologies
kristian.tornivaara (.) da-group.fi
+358 29 0802 968


#dagroup #defence  #dada #naval

 

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uutiskirjeemme, pysyt ajan tasalla uusista palveluista, teknologiatrendeistä ja tapahtumista.

 
 
 
x