Logo [DA-Group']
 
 

Ajankohtaista 

12.10.2020

DA-Group vahvistaa palvelujaan avaruuden ja puolustuksen asiakkaille

Suomalainen teknologiakonserni DA-Group yhdistää puolustus- ja avaruusyksikkönsä yhdeksi kokonaisuudeksi: DA Defence & Aerospace -yksiköksi, joka tarjoaa puolustuksen sekä ilmailu- ja avaruusteollisuuden palveluita. Muutoksella vastataan DA-Groupin kasvustrategiaan.

DA-Groupin osaaminen, ratkaisut ja asiakkuudet limittyvät jo nyt puolustuksen ja avaruuden sektoreilla. Tavoitteena on vastata DA-Groupin avaruuden ja puolustuksen asiakkaiden tarpeisiin entistä tiiviimmällä organisaatiolla ja monipuolisemmalla osaamisella: sovellusten suunnittelu, tuotevalmistus ja testaus ovat kaikki nyt saman katon alla.

– DA-Group on mukana koko ajan yhä vaativampien tuotteiden ja kokonaisjärjestelmien kehittämisessä, erityisesti elektronisen ja vedenalaisen sodankäynnin ratkaisuissa sekä avaruusvalvontajärjestelmissä. Olen varma, että asiakkaamme hyötyvät puolin ja toisin siitä kokemuksesta, mitä meillä on eri projekteista ja tutkimusohjelmista, toteaa DA-Groupin Defence & Aerospace -yksikön johtaja Kristian Tornivaara.

Uusia nimityksiä 

Uuden yksikön johtajaksi on nimitetty Kristian Tornivaara, joka on toiminut aiemmin DA-Groupissa puolustusyksikön liiketoiminnan kehitysjohtajana. Tornivaara raportoi toimitusjohtaja Sami Kotiniemelle.

Puolustusyksikköä johtanut Juuso Kaitalo on nimitetty uuden DA Products & Techonologies -yksikön johtajaksi. Yksikkö vastaa tutkimuksesta, teknologiasta ja tuotekehityksestä koko konsernissa. Kaitalo raportoi toimitusjohtaja Sami Kotiniemelle.

Avaruusyksikköä johtanut Nestori Fabritius on nimitetty Defence & Aerospace -yksikön liiketoiminnan kehityspäälliköksi. 

Kaikkien käynnissä olevien asiakasprojektin yhteyshenkilöt pysyvät entisellään, jollei toisin ilmoiteta.

Lisätietoja: 
Kristian Tornivaara
kristian.tornivaara@da-group.fi

 

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uutiskirjeemme, pysyt ajan tasalla uusista palveluista, teknologiatrendeistä ja tapahtumista.

 
 
 
x