Logo [DA-Group']
 
 

Ajankohtaista



 

02.12.2020

Alihankinta-messut virtuaalisesti

Suomen suurin teollisuuskylä kokoaa joulukuussa alan ammattilaiset ja asiantuntijat yhteen virtuaalisesti 8.–10.12.2020. Luvassa on kolmen päivän täydeltä suorana Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen studiosta lähetettävää live-ohjelmaa, ennakkoon tallennettua ohjelmaa sekä Brella-verkostoitumisalustan tarjoamia teollisuuden ammattilaisten kohtaamisia. Tapahtumaan on ilmoittautunut 250 näytteilleasettajaa.

Teollisuuden ykköstapahtuma Alihankinta 2020 ja AlihankintaHEAT järjestetään ensimmäistä kertaa täysin virtuaalisena verkossa 8.–10.12.2020.

Virtuaalitapahtuma on kävijöille maksuton ja se käynnistyy 8.12. klo 8 osoitteessa alihankintavirtual.fi. Tapahtuman teema on Datasta bisnestä.

Tule tapaamaan DA-Groupin asiantuntijoita virtuaalisella osastollamme! Voimme chattailla ja vaihtaa kuulumisia. 

Alihankinta-virtuaalitapahtumassa kohtaamiset tapahtuvat Brella-verkostoitumispalvelussa. Brella-palvelu on nyt auki, joten verkostoitumisen voi aloittaa jo ennen varsinaisen tapahtuman aukeamista.

 


Luvassa on kolmen päivän täydeltä suorana Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen studiosta lähetettävää live-ohjelmaa, ennakkoon tallennettua ohjelmaa sekä Brella-verkostoitumisalustan tarjoamia teollisuuden asiantuntijoiden ja ammattilaisten kohtaamisia. Tapahtumaan on ilmoittautunut 250 näytteilleasettajaa.

DA-Group suunnittelee ja valmistaa vaativia huipputeknologian ja elektroniikan kokonaisratkaisuja asiakkaiden sovelluksiin tuotteiden suorituskyvyn ja liiketoiminnan edistämiseksi. Palvelemme teollisuusyrityksiä sekä puolustus- ja avaruusteollisuuden organisaatioita.

- Elektroniikan sopimusvalmistus
- Tarkkuusmekaniikka sekä ruiskupuritusmuottien suunnittelu ja valmistus
- Testaus ja validointi: akkreditoitu testauslaboratorio (esim. EMC-mittaukset) Tampereella
- Turvakriittiset projektit ja ratkaisut

Erityisosaamistamme ovat sulautetut järjestelmät, elektroniikka ja mekaniikka, simulaatiot sekä RF-, millimetri- ja mikroaaltoteknologiat. Hallitsemme tuotteet tuotekehityksestä ja testauksesta valmistukseen ja elinkaaripalveluihin. Toteutuksemme täyttävät tiukimmat laatu- ja turvallisuuskriteerit.

Toimitamme ratkaisut mm. raideliikenteeseen, työkoneisiin ja turvakriittisiin laitteisiin - Ideasta tuotteeksi!

Vuonna 1995 perustettu yhtiö työllistää yli 130 ammattilaista. Päätoimipaikka on Forssassa sekä toimipisteet Helsingissä, Oulussa, Tampereella ja Turun seudulla.

Messuterveisin,

DA-Groupin väki


 

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uutiskirjeemme, pysyt ajan tasalla uusista palveluista, teknologiatrendeistä ja tapahtumista.

 
 
 
x