Logo [DA-Group']
 
 

Ajankohtaista



 

02.10.2018

Euronaval 2018 - Kansainvälinen laivasto- ja merivoimien tapahtuma

Tervetuloa DA-Groupin osastolle H26, halli 2B - Paris Le Bourget 23.-26.10.2018.
Euronaval is the World Meeting of Naval Technologies for the Future!

Globaali merivoimien ja eri sidosryhmien huipputapahtuma kokoaa yhteen lähes 25.000 kävijää ja 500 näytteilleasettajaa yli 30 maasta. Euronaval-messut järjestetään Paris Le Bourget -keskuksessa 23. - 26.10.2018.

DA-Group esittelee innovatiivisia vedenalaisia ratkaisuja ja tuotteita Finland Pavilion -osastolla H46, halli 2B.

DA-Group tarjoaa markkinoiden moderneimman herätekoneistojärjestelmän ankkuroituun merimiinaan tai pohjamiinaan. Target Detection System -järjestelmä sisältää älykkään, käyttäjän ohjelmoitavissa olevan järjestelmän parametrien ja algoritmien asettamista varten vaihteleviin tilanteisiin.

Merivoimien käyttämät lavetit, kuten esimerkiksi helikopterit, tarvitset EW-omasuojajärjestelmän testauslaitteita. DA-Group on kehittänyt ja valmistanut DARAD-testerin, joka on nopea ja luotettava testauslaitteisto meri-, ilma- ja maavoimien kalustoille. Innovatiivinen, kädessä käytettävä 3-in-1-testauslaite suorittaa kriittistä missiota edeltävät "go/no-go" testaukset lähettäen signaaleja (RF, UV, IR), jotka simuloivat eri uhkia kuten tutkaa, laaseria ja ohjuksia.

Tervetuloa osastollemme tutustumaan ratkaisuihin lähemmin!

DA-Group on puolustusvoimien ja -teollisuuden luottokumppani. Palvelemme puolustussektorilla meri-, ilma- ja maavoimia niin Suomessa kuin kansainvälisesti. DA-Group mahdollistaa kustannustehokkaan tavan lisätä suorituskykyä joko luomalla uusia ratkaisuja tai nykyaikaistamalla huippuluokan elektroniikkaa hyödyntäen jo olemassa olevia järjestelmiä.

Tapaamisiin messuilla,

Juuso Kaitalo
Business Director, Defence and Security
+358 29 0800 912
juuso kaitalo (at) da-group.fi


 

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uutiskirjeemme, pysyt ajan tasalla uusista palveluista, teknologiatrendeistä ja tapahtumista.

 
 
 
x