Logo [DA-Group']
 
 

Avoimet työpaikat


DA-Group suunnittelee ja valmistaa vaativia elektroniikan sekä huipputeknologian ratkaisuja ja tuotteita. Palvelemme teollisuusyrityksiä sekä puolustus- ja avaruusteollisuuden organisaatioita. Emoyhtiö DA-Design Oy on perustettu 1995 ja konserni työllistää yli 140 ammattilaista Forssassa, Tampereella, Kaarinassa, Helsingissä ja Oulussa.

Ota rohkeasti yhteyttä avoimella hakemuksellasi. Kerro meille kiinnostuksesi kohteesta ja lähetä CV:si osoitteeseen jobs@da-group.fi. Hakiessasi työpaikkaa annat yritykselle luvan tallentaa antamasi tiedot työnhakijarekisteriin, johon on käyttöoikeus vain yrityksen henkilöstöhallinnolla. Työnhakijarekisteriä käytetään vain rekrytointitarkoitukseen. Työnhakija voi halutessaan myös pyytää omien tietojensa poistamista työnhakijarekisteristä. Lisäksi valitulta työnhakijalta pyydetään lupa tehdä turvallisuusselvitys.

DA-Group työnantajana tarjoaa henkilöstölle erinomaiset edut. Kattavien työterveyspalvelujen lisäksi meillä on vapaaehtoinen sairauskuluvakuutus. Työnantajan vakuutus kattaa myös vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä matkavakuutuksen henkilön ja hänen perheensä ulkomaan lomamatkalle. Sopimusruokailu tarjoaa terveelliset ja maukkaat ateriat sekä lisäksi tarjolla on hedelmät ja juomat. DA-Group tukee merkittävästi myös henkilöstön hyvinvointia ja liikuntaa. Monipuolinen ePassi tarjoaa mahdollisuudet erilaisiin harrastuksiin, ja kulttuurikohteisiin. Forssan päätoimipaikassa on hyvin varustettu kuntosali, uima-allas ja saunatilat.

 

02.12.2021

Elektroniikkasuunnittelija

Etsimme tiimimme elektroniikan ja mittaustekniikan taitajaa. Tehtävässä pääset mukaan monipuoliseen työhön perehtymällä teollisuusautomaation tuotteisiin, näiden suunnitteluun ja verifiointiin. Tehtävääsi kuuluu oleellisesti työskentely asiakkaamme toimipisteessä, joka sijaitsee Tampereella, sekä osallistua asiakkaan teollisuusautomaatiojärjestelmän ylläpitoon, kehittämiseen ja testaamiseen.

Lue lisää

26.10.2021

TUOTANTOPÄÄLLIKKÖ

Etsimme kasvavaan joukkoomme tuotantopäällikköä elektroniikan tuotantoon ja kokoonpanoon. Tehtävässä pääset mukaan monipuolisiin hankkeisiin osana asiantuntevaa henkilöstöämme.

Lue lisää

14.10.2021

Talouspäällikkö

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen kokenutta talouspäällikköä Forssan toimipisteeseen.

Lue lisää

07.10.2021

RF- ja elektroniikkasuunnittelija

Haemme RF-tiimimme ensisijaisesti radiotekniikan taitajaa. Tehtävässä pääset mukaan monipuolisiin projekteihin osana asiantuntevaa henkilöstöämme. Tehtäväsi koostuvat teknisen ratkaisun ideoinnista asiakastarpeisiin. Osallistut mielenkiintoisiin suunnittelu-, mallinnus- ja tuotekehitystehtäviin sekä osaltasi lopullisen tuotteen tuotantoon vientiin.

Lue lisää

01.09.2021

Mekaniikkasuunnittelija

Etsimme tiimimme mekaniikkasuunnittelijaa. Tehtävässä pääset mukaan haastaviin projekteihin osana asiantuntevaa tiimiämme. Tehtäväsi koostuvat monipuolisista mallinnus- ja tuotekehitystehtävistä.

Lue lisää

23.08.2021

Laivasuunnittelija / Naval Architect

Vaatimuksina työhön on ylempi korkeakoulututkinto meritekniikasta. Tarkka työnkuva muodostuu osaksi omien osaamis- ja kehittymisalueidesi mukaan.


Lue lisää

 
 

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uutiskirjeemme, pysyt ajan tasalla uusista palveluista, teknologiatrendeistä ja tapahtumista.

 
 
 
x