Logo [DA-Group']
 
 

Avoimet työpaikat


DA-Group suunnittelee ja valmistaa vaativia elektroniikan sekä huipputeknologian ratkaisuja ja tuotteita. Palvelemme teollisuusyrityksiä sekä puolustus- ja avaruusteollisuuden organisaatioita. Emoyhtiö DA-Design Oy on perustettu 1995 ja konserni työllistää yli 140 ammattilaista Forssassa, Tampereella, Kaarinassa, Helsingissä ja Oulussa.

Ota rohkeasti yhteyttä avoimella hakemuksellasi. Kerro meille kiinnostuksesi kohteesta ja lähetä CV:si osoitteeseen jobs@da-group.fi. Hakiessasi työpaikkaa annat yritykselle luvan tallentaa antamasi tiedot työnhakijarekisteriin, johon on käyttöoikeus vain yrityksen henkilöstöhallinnolla. Työnhakijarekisteriä käytetään vain rekrytointitarkoitukseen. Työnhakija voi halutessaan myös pyytää omien tietojensa poistamista työnhakijarekisteristä. Lisäksi valitulta työnhakijalta pyydetään lupa tehdä turvallisuusselvitys.

DA-Group työnantajana tarjoaa henkilöstölle erinomaiset edut. Kattavien työterveyspalvelujen lisäksi meillä on vapaaehtoinen sairauskuluvakuutus. Työnantajan vakuutus kattaa myös vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä matkavakuutuksen henkilön ja hänen perheensä ulkomaan lomamatkalle. Sopimusruokailu tarjoaa terveelliset ja maukkaat ateriat sekä lisäksi tarjolla on hedelmät ja juomat. DA-Group tukee merkittävästi myös henkilöstön hyvinvointia ja liikuntaa. Monipuolinen ePassi tarjoaa mahdollisuudet erilaisiin harrastuksiin ja kulttuurikohteisiin. Forssan päätoimipaikassa on hyvin varustettu kuntosali, uima-allas ja saunatilat.

 

28.05.2024

Kirjanpitäjä (Accountant)

Haemme vakituiseen työsuhteeseen taloushallinnon asiantuntijaa. Työtehtäviin kuuluu konsernin yhtiöiden kirjanpito ja konsernitilinpäätös ja muita taloushallinnon tehtäviä.

Lue lisää

17.05.2024

Tuotantotyöntekijä (Production worker)

Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen huolellista tuotantotyöntekijää. Tehtävät koostuvat vaihtelevista kokoonpanotehtävistä elektroniikkatuotannossa. Haluamme joukkoomme motivoituneen tiimipelaajan.

Lue lisää

17.05.2024

Testaaja, avaruusliiketoiminta (Test engineer, space)

Haemme ammattitaitoista ja kehittymishaluista testaajaa avaruusliiketoiminnan tiimiimme suorittamaan haasteellisia tuote- ja tyyppitestauksia. Käytössäsi on monipuolinen mittalaitteistomme, sekä moderni mittausympäristö. Työtehtäviin kuuluu ensisijaisesti tuoteosien tai tuotekokonaisuuksien tuotekehitys-, vaatimustenmukaisuus-, sekä tyyppitestaukset. Osa työtehtävää on olla mukana testausten suunnitellussa ja kehityksessä. Haemme testaajaa, jolla on kokemusta testaamisesta ja mittalaitteista, niin peruselektroniikan- kuin RF-mittalaitteidenkin osalta.

Lue lisää

17.05.2024

Mekaniikkasuunnittelija, space (Mechanics Designer)

Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen ammattitaitoista mekaniikkasuunnittelijaa avaruusliiketoiminnan liiketoimintayksikköömme. Työtehtäviisi kuuluu mekaanisten rakenteiden suunnittelu ja mitoitus yhteistyössä muiden suunnittelijoiden kanssa. Tehtäväsi koostuvat monipuolisista mallinnus ja tuotekehitystehtävistä vaativiin ympäristö- ja asiakasvaatimuksiin: laitteiden esisuunnittelu, 3D-mallinnus, lujuuslaskenta, lämpöanalyysit, komponenttien mitoitus ja valinta, perustus- ja valmistuspiirustusten tekeminen. Haemme joukkoomme kokemusta omaavaa positiivista tiimipelaajaa.

Lue lisää

 

Lisätietoja

DA-Groupin avoimista työpaikoista voit tiedustella henkilöstöjohtaja Niina Nurmelta, +358 29 080 0990, niina.nurmi@da-group.fi.

 
 

Esitteet

 
 

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uutiskirjeemme, pysyt ajan tasalla uusista palveluista, teknologiatrendeistä ja tapahtumista.

 
 
 
x