Logo [DA-Group']
 
 

Avoimet työpaikat


DA-Group suunnittelee ja valmistaa vaativia elektroniikan sekä huipputeknologian ratkaisuja ja tuotteita. Palvelemme teollisuusyrityksiä sekä puolustus- ja avaruusteollisuuden organisaatioita. Emoyhtiö DA-Design Oy on perustettu 1995 ja konserni työllistää yli 140 ammattilaista Forssassa, Tampereella, Kaarinassa, Helsingissä ja Oulussa.

Ota rohkeasti yhteyttä avoimella hakemuksellasi. Kerro meille kiinnostuksesi kohteesta ja lähetä CV:si osoitteeseen jobs@da-group.fi. Hakiessasi työpaikkaa annat yritykselle luvan tallentaa antamasi tiedot työnhakijarekisteriin, johon on käyttöoikeus vain yrityksen henkilöstöhallinnolla. Työnhakijarekisteriä käytetään vain rekrytointitarkoitukseen. Työnhakija voi halutessaan myös pyytää omien tietojensa poistamista työnhakijarekisteristä. Lisäksi valitulta työnhakijalta pyydetään lupa tehdä turvallisuusselvitys.

DA-Group työnantajana tarjoaa henkilöstölle erinomaiset edut. Kattavien työterveyspalvelujen lisäksi meillä on vapaaehtoinen sairauskuluvakuutus. Työnantajan vakuutus kattaa myös vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä matkavakuutuksen henkilön ja hänen perheensä ulkomaan lomamatkalle. Sopimusruokailu tarjoaa terveelliset ja maukkaat ateriat sekä lisäksi tarjolla on hedelmät ja juomat. DA-Group tukee merkittävästi myös henkilöstön hyvinvointia ja liikuntaa. Monipuolinen ePassi tarjoaa mahdollisuudet erilaisiin harrastuksiin, ja kulttuurikohteisiin. Forssan päätoimipaikassa on hyvin varustettu kuntosali, uima-allas ja saunatilat.

 

07.01.2022

RF- ja elektroniikkasuunnittelija

Etsimme ensisijaisesti radiotekniikan taitajaa. Tehtävässä pääset mukaan monipuolisiin projekteihin osana asiantuntevaa henkilöstöämme. Tehtäväsi koostuvat teknisen ratkaisun ideoinnista asiakastarpeisiin. Osallistut mielenkiintoisiin suunnittelu-, mallinnus- ja tuotekehitystehtäviin sekä osaltasi lopullisen tuotteen tuotantoon vientiin. Esimerkkejä tuotoksistamme löydät verkkosivuiltamme www.da-group.fi.
 
Tehtävässä onnistuminen edellyttää:

  • Soveltuvaa ylempää AMK-opintotaustaa tai vastaavaa korkeakoulututkintoa
  • Piirisimulaattori ohjelmisto-osaamista (esim. AWR/Cadence, LT-Spice)
  • Oma-aloitteisuutta, ongelmanratkaisukykyä ja oman työn organisointikykyä
  • Hyviä tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
  • Kunnianhimoista mutta nöyrää asennetta, sekä motivaatiota edetä suunnittelun huippuosaajaksi
  • Matkustusvalmiutta tarvittaessa, ensisijaisesti eri toimipisteisiimme
  • Työn dokumentointiin ja asiakaskontakteihin käytettävää englannin kielen riittävää suullista ja kirjallista taitoa.

Lisäksi arvostamme ohjelmisto-osaamista, joka tukee omaa työtä, esim. tuotoksen suorituskykymittausten ja tulosten analyysien osalta. Alan harrastamiseen suhtaudumme positiivisesti.

DA-Groupin päätoimipaikka on Forssassa ja se on ensisijainen toimipaikka tehtävälle. Muut toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Tampereella ja Kaarinassa. Työskentely muista toimipisteistä käsin on sovittavissa tilanteen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Pekka Mellanen, RF Engineer, RnD (puh: 029 080 0973 tai sähköposti pekka.mellanen@da-group.fi).

CV ja vapaamuotoiset hakemukset palkkatoivomuksineen tulee toimittaa osoitteeseen jobs@da-group.fi otsikolla ”RF- ja elektroniikkasuunnittelija”. Paikka täytetään pikaisesti.

 
 

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uutiskirjeemme, pysyt ajan tasalla uusista palveluista, teknologiatrendeistä ja tapahtumista.

 
 
 
x