Logo [DA-Group']
 
 

Avoimet työpaikat


DA-Group suunnittelee ja valmistaa vaativia elektroniikan sekä huipputeknologian ratkaisuja ja tuotteita. Palvelemme teollisuusyrityksiä sekä puolustus- ja avaruusteollisuuden organisaatioita. Emoyhtiö DA-Design Oy on perustettu 1995 ja konserni työllistää yli 140 ammattilaista Forssassa, Tampereella, Kaarinassa, Helsingissä ja Oulussa.

Ota rohkeasti yhteyttä avoimella hakemuksellasi. Kerro meille kiinnostuksesi kohteesta ja lähetä CV:si osoitteeseen jobs@da-group.fi. Hakiessasi työpaikkaa annat yritykselle luvan tallentaa antamasi tiedot työnhakijarekisteriin, johon on käyttöoikeus vain yrityksen henkilöstöhallinnolla. Työnhakijarekisteriä käytetään vain rekrytointitarkoitukseen. Työnhakija voi halutessaan myös pyytää omien tietojensa poistamista työnhakijarekisteristä. Lisäksi valitulta työnhakijalta pyydetään lupa tehdä turvallisuusselvitys.

DA-Group työnantajana tarjoaa henkilöstölle erinomaiset edut. Kattavien työterveyspalvelujen lisäksi meillä on vapaaehtoinen sairauskuluvakuutus. Työnantajan vakuutus kattaa myös vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä matkavakuutuksen henkilön ja hänen perheensä ulkomaan lomamatkalle. Sopimusruokailu tarjoaa terveelliset ja maukkaat ateriat sekä lisäksi tarjolla on hedelmät ja juomat. DA-Group tukee merkittävästi myös henkilöstön hyvinvointia ja liikuntaa. Monipuolinen ePassi tarjoaa mahdollisuudet erilaisiin harrastuksiin, ja kulttuurikohteisiin. Forssan päätoimipaikassa on hyvin varustettu kuntosali, uima-allas ja saunatilat.

 

26.11.2021

Talouspäällikkö

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen kokenutta talouspäällikköä Forssan toimipisteeseen

Talouspäällikkönä tehtäväsi on vastata konsernimme operatiivisesta taloushallinnosta sekä kirjanpidosta.

Lisäksi tehtävänkuvaan kuuluu talouden raportointi liiketoimintaa tukien yrityksen johdolle, hallitukselle sekä sisäisesti koko organisaatioon.

Tuet liiketoimintayksiköitämme operatiivisten ja strategisten tavoitteiden saavuttamisessa. 

Toimit esimiehenä nelihenkiselle taloushallinnon tiimille ja raportoit tehtävässäsi toimitusjohtajalle.
 
Toivomme sinulta:

  • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa, esim. tradenomi/KTM
  • KLT tutkintoa, PHT tutkinto katsotaan eduksi
  • Vahvaa kokemusta taloushallinnon tehtävistä
  • Erinomaisia tietohallinnon ja data-analysoinnin taitoja
  • Hyviä organisointi- ja vuorovaikutustaitoja
  • Paineensietokykyä ja joustavuutta

Arvostamme positiivista asennetta ja ratkaisukeskeistä palveluotetta.

CV ja vapaamuotoiset hakemukset palkkatoivomuksineen tulee toimittaa osoitteeseen jobs@da-group.fi otsikolla "Talouspäällikkö". Mahdolliset tiedustelut ensisijaisesti sähköpostilla sami.kotiniemi@da-group.fi.

 
 

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uutiskirjeemme, pysyt ajan tasalla uusista palveluista, teknologiatrendeistä ja tapahtumista.

 
 
 
x