Logo [DA-Group']
 
 

Haluatko työskennellä parhaiden kanssa?

Info -ikoni

Millainen DA-Group on työnantajana?

DA-Group suunnittelee ja valmistaa vaativia elektroniikan sekä huipputeknologian ratkaisuja ja tuotteita. Palvelemme teollisuusyrityksiä sekä puolustus- ja avaruusteollisuuden organisaatioita. Emoyhtiö DA-Design Oy on perustettu 1995 ja konserni työllistää yli 140 ammattilaista Forssassa, Tampereella, Kaarinassa, Helsingissä ja Oulussa.

DA-Group työnantajana tarjoaa henkilöstölle erinomaiset edut. Kattavien työterveyspalvelujen lisäksi meillä on vapaaehtoinen sairauskuluvakuutus. Työnantajan vakuutus kattaa myös vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä matkavakuutuksen henkilön ja hänen perheensä ulkomaan lomamatkalle. Sopimusruokailu tarjoaa terveelliset ja maukkaat ateriat sekä lisäksi tarjolla on hedelmät ja juomat. DA-Group tukee merkittävästi myös henkilöstön hyvinvointia ja liikuntaa. Monipuolinen ePassi tarjoaa mahdollisuudet erilaisiin harrastuksiin ja kulttuurikohteisiin. Forssan päätoimipaikassa on hyvin varustettu kuntosali, uima-allas ja saunatilat.

Ota rohkeasti yhteyttä avoimella hakemuksellasi. Kerro meille kiinnostuksesi kohteesta ja lähetä CV:si osoitteeseen jobs@da-group.fi. Hakiessasi työpaikkaa annat yritykselle luvan tallentaa antamasi tiedot työnhakijarekisteriin, johon on käyttöoikeus vain yrityksen henkilöstöhallinnolla. Työnhakijarekisteriä käytetään vain rekrytointitarkoitukseen. Työnhakija voi halutessaan myös pyytää omien tietojensa poistamista työnhakijarekisteristä. Lisäksi valitulta työnhakijalta pyydetään lupa tehdä turvallisuusselvitys.

KATSO MITÄ VEERA KERTOO TYÖSKENTELYSTÄ DA-GROUPISSA

Vedenalaisen meriteknologian näyttely opiskeluryhmille

Onko sinun opiskeluryhmäsi kiinnostunut tulemaan vierailulle vedenalaisen meriteknologian näyttelyyn DA-Groupiin? Jos on, laita meille tämän sivun alinna olevan lomakkeen kautta kysely asiasta. 

Voimme järjestää sinulle ja noin 10-20 henkilön ryhmälle vierailun meille, jossa on mielenkiintoista nähtävää ja tutustut myös meihin yrityksenä samalla!

Haluatko työskennellä alansa parhaiden osaajien kanssa?

DA-Group on voimakkaassa kasvussa oleva alansa huipputeknologiaa edustava yritys, joka suunnittelee ja valmistaa vaativia elektroniikan ratkaisuja ja tuotteita. Olemme innovatiivinen yritys, jossa työskentelee alansa parhaat osaajat.

Olemme lähes 30 vuodessa kasvaneet muutaman hengen insinööritoimistosta isojen kokonaisuuksien tuote- ja järjestelmätoimittajaksi. Palvelemme teollisuusyrityksiä sekä puolustus- ja avaruusteollisuuden organisaatioita. Meillä on valtavasti osaamista ja tarjoamme mielenkiintoisia uramahdollisuuksia!

Etsimme jatkuvasti työtehtäviimme uusia osaajia. Voit olla urasi alkuvaiheessa oleva tulevaisuuden tähti, tai jo kokeneempi konkari. Tärkeintä on oikea asenne ja motivaatio oppia uutta! Tutustu työtehtäviimme alla olevista kuvauksista.


Valmistus -ikoni

Valmistuksessa

Päätoimipaikkamme on Forssassa, jossa sijaitsee modernit tuotantotilamme. Tuotannossa pääset työskentelemään esimerkiksi elektroniikka- ja laitevalmistuksessa tai tarkkuusmekaniikassa. Meillä on myös oma puhdastila korkeiden laatustandardien tuotteiden valmistukseen.

Testaus -ikoni

Testauksessa

Testausasiantuntijamme testaavat asiakkaiden elektroniikkalaitteet ja -järjestelmät tuotekehitys- ja tuotantovaiheessa. Työhön kuuluu muun muassa RF- ja elektroniikkalaitteiden ja -järjestelmien toiminnalliset, sähköiset, mekaaniset, ympäristö- ja olosuhdetestaukset testauslabrassamme.

Puolustusteollisuus -ikoni

Puolustusteollisuudessa

Olemme niin kotimaisen kuin kansainvälisenkin puolustusteollisuuden ja puolustusvoimien luotettu kumppani. Erittäin turvallisuuskriittisellä alalla pääset työskentelemään ainutlaatuisten tuotekehityksen, suunnittelun, ohjelmistokehityksen, projektinhallinnan tai vaikkapa signaalinkäsittelyn tai turvallisuusasioiden parissa.

Avaruusteollisuus -ikoni

Avaruusteollisuudessa

Olemme toimineet Euroopan avaruusjärjestön (ESA) ja globaalisti toimivien satelliittivalmistajien kanssa yhteistyössä usean vuosikymmenen ajan. Avaruusteollisuudessa pääset työskentelemään uniikkien projektien parissa esimerkiksi RF-, elektroniikka- tai mekaniikkasuunnittelussa, laadunvarmistustehtävissä tai projektinhallinnassa.

Teollisuus -ikoni

Teollisuudessa

Toimimme usean teollisuuden ja julkisen liikenteen organisaation pitkäaikaisena tuote- ja järjestelmäkumppanina. Teollisuuden yksikössämme valmistuu muun muassa asiakkaidemme infojärjestelmät, turvateknologiat, näyttöratkaisut ja ohjelmistot. Teollisuuden huippuosaajat työskentelevät niin tuotekehityksessä, suunnittelussa, projektinhallinnassa, myynnissä kuin huollossakin.

Muut työpaikat -ikoni

Hallinto, talous, ICT, HR, markkinointi ja viestintä

Osaaminen omissa käsissämme -ideologia näkyy monipuolisessa tehtäväkirjossa niin hallintoassistentin, talouspäällikön, HR-koordinaattorin, markkinointipäällikön kuin ICT-asiantuntijankin työssä. Näissä tehtävissä pääset auttamaan koko talomme henkilöstöä erilaisissa asiantuntijatehtävissä.

Seuraa meitä Somessa

  LinkedIn »

   Youtube »

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä 

Jätä tämä tyhjäksi


 
  

Esitteet

 
 

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uutiskirjeemme, pysyt ajan tasalla uusista palveluista, teknologiatrendeistä ja tapahtumista.

 
 
 
x