Logo [DA-Group']
 
 

HIISI - VEDENALAINEN VALVONTA JA MITTAUS

DA-Group toimittaa tehokkaita, modulaarisia ja edullisia järjestelmiä ja komponentteja vedenalaiseen valvontaan. Järjestelmämme havaitsemis- ja tunnistustekniikka perustuu toimivaan ja hyväksi havaittuun TURSO TDS -tekniikkaan. Syvällinen tietämyksemme vedenalaisesta ympäristöstä ja signaaleihin liittyvistä ilmiöistä antaa meille mahdollisuuden tarjota asiakkaillemme skaalautuvan järjestelmän, joka soveltuu laajojen alueiden tiedusteluun ja kohteiden suojaamiseen.

 

hiisi-uwarchipelago-2.png

HIISI - VEDENALAINEN VALVONTA    


DA-Groupin HIISI on vedenalaiseen valvontaan tarkoitettu järjestelmä, jonka sensorit perustuvat koeteltuun TURSO TDD monisensorilaitteistoon. Modulaarista järjestelmää voidaan käyttää laajojen merialueiden valvontaan tai kohdesuojaukseen. Järjestelmää on myös helppo laajentaa.

HIISI koostuu vedenalaisista monisensorivalvontayksiköistä, niitä yhdistävistä kaapeleista sekä ranta-, valvonta- ja analyysiasemista. Järjestelmä on täysin kotimainen mukaanlukien valvonta- ja analyysiohjelmistot. Järjestelmä pystyy havaitsemaan, tunnistamaan ja seuraamaan useita kohteita pinalla ja sen alla.

 

aecor-mgi-v0228891633.png

HIISI MGI - MAGNEETTIherätteiden MALLINNUS      


HIISI MGI on mallinnustyökalu, jolla voidaan analysoida herätteitä magneettisten etäisyysmittausten perusteella. Käänteismallinnukseen perustuen HIISI MGI löytää ekvivalentin magneettisen dipolijakauman, joka tuottaa saman signaalin kuin mitattu pinta-alus tai sukellusvene. Kun malli on luotu, voidaan sen avulla ennustaa aluksen magneettinen heräte millä tahansa suunnalla, syvyydellä erilaisissa ympäristöissä, mikä tekee siitä optimaalisen ratkaisun miinojen aiheuttaman uhan arviointiin.

DEGAUSSING-OPTIMOINTI

Malliin voidaan sisällyttää magneettisuojalaitteiston kelaston vaikutukset, ja ohjelmisto laskee kullekin kelalle optimaaliset virrat, jotta magneettinen heräte olisi mahdollisimman pieni määritellyissä olosuhteissa ja toiminta-alueella.

 
 

KÄYTTÖLIITTYMÄT JA AUTOMATISOIDUT RAPORTIT

Graafinen käyttöliittymä sisältää laskenta- ja piirto-ominaisuudet mallinnetuille herätteille ja yhteentoimivuuden helppoon raportointiin, mukaan lukien räätälöitävät automaattiset raportit.

Standalone TAI API 

HIISI MGI on saatavana myös ohjelmistokirjastona, jossa on sovellusohjelmointirajapinta (API), ja se voidaan integroida magneettisiin etäisyysmittausjärjestelmiin asiakkaan määrittelyn mukaisesti. Mallia voidaan käyttää laivalla RAHKO RTMG - Real-time Magnetic Signature Assessment -ohjelmassa, joka on liitettävissä magneettisuojalaitteeseen ja navigointijärjestelmään aluksen magneettisen herätteen reaaliaikaista arviointia varten.

TOIMIVA JA TESTATTU TEKNOLOGIA

HIISI MGI:n perustana oleva menetelmä on hyvin validoitu ja perustuu alan vakiintuneeseen käytäntöön. 

 

    

 
 

Kiinnostuitko -kuvake

Kiinnostuitko?

Lähetä meille viestiä sales@da-group.fi tai ota yhteyttä yhteydenottolomakkeellamme. Vastaamme mielellämme kysymyksiinne!

Ota yhteyttä

 

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uutiskirjeemme, pysyt ajan tasalla uusista palveluista, teknologiatrendeistä ja tapahtumista.

 
 
 
x