Logo [DA-Group']
 
Ajoneuvoelektroniikka
 

AJOKALUSTON OHJAUS- JA
NÄYTTÖJÄRJESTELMÄT


Matkustajien turvallisuus ja tyytyväisyys ovat tärkeitä tavoitteita julkisen liikenteen toimijoille. Ajotietokone- ja näyttöjärjestelmämme on suunniteltu lisäämään matkustajien matkustusmukavuutta ja -nautintoa.

Julkisen liikenteen kalustoon suunnitellun tietokonejärjestelmän avulla hallinnoidaan tietoja eri laitteissa, kuten kuljettajan ohjauspaneelissa sekä matkustajainformaatio- ja mainosnäytöissä. Avoin IP-teknologia mahdollistaa kolmansien osapuolien laitteiden liittämisen järjestelmään.

DA-Group tarjoaa ajotietokoneita verkkoihin ja käyttöliittymiin. Ajotietokone toimii osana verkkoa halliten kaikkia laitteita avoimessa IP-verkossa, esimerkiksi näytöt (LED, LCD/TFT), käyttäjä-kuljettajaliittymät, CCTV-kamerat ja -palvelimet, kuulutukset IP-vahvistinten kautta ja liitännät ulkoisiin verkkoihin.

Katso esitteemme: Onboard Passenger Information Systems

 

TIEDON YTIMESSÄ - AVOIN IP-TEKNOLOGIA
UUSILLE JA KÄYTÖSSÄ OLEVILLE AJONEUVOILLE

Merkittävänä etuna kaluston uudistushankkeissa on se, että kolmannen osapuolen laitteita, kuten kameroita tai kaiuttimia, voidaan liittää järjestelmään. Tämä on erityisen tärkeää silloin, kun kyseessä on jälkiasennus. Alusta toimii ajoneuvo- ja matkustajatiedon ytimenä.

Matkustajainformaationäytöt voidaan räätälöidä helposti erityistarpeita varten myös olemassa olevan kaluston modernisoinnissa. Lisäksi mainosnäytöt tarjoavat liikenteenharjoittajille erinomaisen mahdollisuuden yhteistyöhön mainostajien kanssa. Mainoskampanjoita voidaan tällöin näyttää ajoneuvon näytöissä yhdessä matkustajatietojen kanssa. 

Julkisen liikenteen ohjaus- ja näyttöjärjestelmät 

Raitiovaunut ovat aloittaneet liikennöinnin Tampereella. Skoda Transtechin valmistamissa junissa on DA-Groupin integroidut matkustajainformaatiojärjestelmät, jotka mahdollistavat turvallisen ja sujuvan liikennöinnin niin matkustajille kuin kuljettajallekin. Katso videolta, miltä näyttävät matkustajainformaationäytöt, opasteet, kuulutus- ja hätäjärjestelmät. 


 
 

user-interface-da-kuva9.jpg

TIETOKONE JA KULJETTAPANEELI


Tietokonejärjestelmä kerää ja vastaanottaa liikennetoimitsijan liikenne- ja kalustotietoja näyttääkseen tietoja eri laitteissa, kuten matkustajainformaatio- ja mainostauluissa sekä kuljettajan ohjauspaneelissa. 

Ajotietokone- ja näyttöjärjestelmä on järkevä investointi julkisen liikenteen operaattoreille ja vaunuvalmistajille. Tuotteet ovat suunniteltu kestämään äärimmäisiä olosuhteita.

 

davel-led-naytto-ja-kaareva-naytta-da-kuva3-kasitelty.jpg

LED-NÄYTÖT


LED-näytöt ovat suunniteltu käyttöön sisätiloissa ja ulkona. LED-taulujen etuna on matkustajatiedon näyttäminen selkeästi erilaisissa tilanteissa ja valaistuksessa.

Näytöissä on kevyin mahdollinen rakenne ja niiden mitat voidaan joustavasti muuttaa käyttötarkoituksen perusteella. Kaarevat ja erikoisohuet LED-näytöt on suunniteltu vaativaan ulkokäyttöön.

 

davel-slim-led-naytto-da-kuva4-kasitelty.jpg

OHUET LED-NÄYTÖT


DA-Group on kehittänyt markkinoiden moderneimman ja ohuimman LED-näytön osana matkustajainformaatiojärjestelmää ja tuotteita. Näyttöjen koko voidaan kustomoida asiakkaan tarpeisiin. 

Erittäin ohuet näytöt soveltuvat hyvin kaluston modernisointiin, sillä ne sopivat olemassa oleviin koteleoihin. Näytöt on valmistettu kestämään vaativissa olosuhteissa sekä ulko- että sisäkäyttöön.

 

tampereen-ratikan-naytto-da-kuva6-branakarrsvagen.jpg

LCD/TFT-näytöt ja mainostaulut


LCD/TFT-näytöt on suunniteltu matkustajainformaation esittämiseen sisätiloissa. Näyttöjen alumiinikotelointi ja heijastamaton lasi on suunniteltu vaativiin olosuhteisiin ja suojattu kovalta käytöltä. Jokainen näyttö voidaan asentaa seinään tai kattoon joko pysty- tai vaakasuoraan.

Näyttöjen elinkaarikustannukset ovat alhaiset, koska ne ovat kestäviä ja kevyitä sekä niiden energiankulutus- ja huoltovaatimukset ovat minimaalisia.

 
 

Esitteet

 
 
raide-jokeri-kuvakaappaus.png

RAITIOVAUNUIHIN NÄYTTÖ- JA KULJETTAJA-JÄRJESTELMÄT

Škoda Transtech Oy tulee toimittamaan Raide-Jokeri -hankkeeseen kiskokaluston. Alihankkijana DA-Group toimittaa raitiovaunuihin näyttölaitejärjestelmän, näytöt, kuljettajan informaatio-järjestelmän käyttöliittymän ja kameranäytöt.  Lue lisää » 

metrojuna-m100.jpg

Metrojunien informaatio-järjestelmät

DA-Group toimittaa videovalvonta- ja matkustajainformaatio-järjestelmät M100- ja M200 -metrojuniin osana Helsingin kaupungin liikennelaitoksen (HKL) metrojunien peruskorjausta. VR Kunnossapito Oy vastaa koko projektista. Lue lisää » 

 
 

Kiinnostuitko -kuvake

Kiinnostuitko?

Lähetä meille viestiä sales@da-group.fi tai ota yhteyttä yhteydenottolomakkeellamme. Vastaamme mielellämme kysymyksiinne!

Ota yhteyttä

 

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uutiskirjeemme, pysyt ajan tasalla uusista palveluista, teknologiatrendeistä ja tapahtumista.

 
 
 
x