Logo [DA-Group']
 
Elektroniikka ja laitevalmistus
 

KETTERYYS ON ELEKTRONIIKKAVALMISTUKSEN VAHVUUS

DA-Groupin tuotevalmistus on keskitetty Forssassa Kassimäkeen saman katon alle suunnittelun kanssa. Suunnittelun ja valmistuksen läheinen, tiivis yhteistyö luo ketteryyttä koko tuotantoketjuun ja muodostaa kilpailuedun ja mahdollisuuden palvella asiakkaita mahdollisimman hyvin. Viesti kulkee. Suunnittelijat voivat käydä tarvittaessa suoria keskusteluja tuotantotasolla latojien ja operaattoreiden kanssa parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen pääsemiseksi. Ketteryys ja kommunikointi on nostettu DA-Groupissa keskeiseen rooliin koko tuotantoketjussa.

Elektroniikan laite- ja sopimusvalmistus tuottaa laitteita asiakkaille  aina merenpohjasta avaruuteen. Erikoisolosuhteet niin merenpohjassa kuin avaruudessa edellyttävät sinne matkaavilta laitteilta äärimmäistä kestävyyttä ja luotettavuutta. Niitä varten on olemassa omat testaus- ja tarkastuslaitteistot. Tätä kautta päästään käsiksi kustannustehokkuuteen laadusta tinkimättä.

Piirikorttien sopimusvalmistus on toiminut DA-Groupille oven avaajana myös laajempiin toimituksiin. Tuotannossamme on käytössä pintaliitosladontalinjasto, joka soveltuu joustavasti niin protosarjojen valmistukseen kuin massatuotantoonkin. Linjastossa on 3D-pastanpainokone, johon on integroituna 3D SPI -tarkastus. Tällä pystymme toteuttamaan pastauksen laaduntarkastuksen nopeasti ja tehokkaasti. Lisäksi röntgenkuvauksella voidaan tarvittaessa varmistaa komponenttien juottuvuus uunituksen jälkeen.

Elektroniikan laite- ja sopimusvalmistuksen edellyttämä ketteryys ei synny tyhjästä vaan sen ytimessä on ammattitaitoinen ja sitoutunut henkilökunta. Myös tarkkuusmekaniikan osaajat ja välineet löytyvät saman katon alta. Lue lisää Tarkkuusmekaniikka- ja Ruiskupuristusmuotit–sivuilla.

AVAINPALVELUT

Pintaliitosladonta

Käsinladonta, aalto- ja käsinjuotos

Testaus ja mekaniikkakokoonpano

Korjaaminen ja tarkastus

Materiaalien hallinta

Piirikorttien suojaaminen

 

 

 

Kiinnostuitko -kuvake

Kiinnostuitko?

Lähetä meille viestiä sales@da-group.fi tai ota yhteyttä yhteydenottolomakkeellamme. Vastaamme mielellämme kysymyksiinne!

Ota yhteyttä

 

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uutiskirjeemme, pysyt ajan tasalla uusista palveluista, teknologiatrendeistä ja tapahtumista.

 
 
 
x