Logo [DA-Group']
 
 

SENTINEL-saTELLIITIT


DA-Groupin asiantuntijat ovat kehittäneet vuosikymmenten kokemuksella avaruusprojekteihin muun muassa RF- ja mikroaalto-alijärjestelmiä kuten tutka-korkeusmittareita, synteettisen apertuurin tutkien kokoonpanoja, radiometrin vastaanottimia, kalibraatio-alijärjestelmiä sekä yleisiä lähettimien ja mikroaalto-vastaanottomien alijärjestelmiä. 

DA-Group toimii alihankkijana niin satelliitti- ja laitevalmistajille kuin avaruusorganisaatioille. Tuotantoprosessimme ja -tilamme täyttävät lentävien laitteiden suunnittelun ja valmistuksen vaatimat tiukat standardit, laatumenettelyt ja käytännöt.

EU:n ja ESA:n Copernicus-ohjelman kaukokartoitushankkeessa DA-Groupilla on ollut poikkeuksellisen merkittävä rooli. Olemme suunnittelleet ja valmistaneet avainjärjestelmiä ja laitteistoja Sentinel-1 satelliittiperheeseen. Näissä projekteissa DA-Groupin asiakkaina ovat Airbus Defence and Space UK, Airbus DS GmbH and OHB.

Sentinel-1 -satelliITIT 

Satelliitit Sentinel-1 A ja B laukaistiin 2014 vuonna ja 2016 vuonna, vastaavasti. Ne lähettävät dataa  onnistuneesti ja kiertävät kiertoradallaan. Satelliittien toimintaiäksi on suunniteltu 7 vuotta, mutta ratakorjauksiin on varattu polttoainetta 12 vuodeksi.

700 kilometrin korkeudesta tutkan erotuskyky on tarkimmillaan viiden metrin luokkaa. Satelliitit kuvaavat jatkuvasti maan- ja merenpintaa Euroopassa ja muualla maailmassa. SAR-tutkan perättäisten ylitysten kuvien keskinäinen vertailu paljastaa vielä tätä huomattavasti pienempiä eroja. 

Sentinel-1 -tutkajärjestelmissä on DA-Groupissa valmistetut alijärjestelmät: suodatin, tehonjakojärjestelmä ja kaapelointeja sekä pulssivahvistin. Lue lisää englanninkielisiltä sivuilta toimituksistamme ESA projects | DA-Group:

                                                           


 

 

 

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uutiskirjeemme, pysyt ajan tasalla uusista palveluista, teknologiatrendeistä ja tapahtumista.

 
 
 
x