Suorituskykyä ja kotimaista toimintavarmuutta älykkäillä ratkaisuilla

DA-Group toteuttaa ja tarjoaa innovatiivisia tuotteita puolustus- ja avaruusteollisuuteen. Yrityksen asiakkaisiin kuuluvat kansainvälisesti tai paikallisesti Suomessa toimivat meri-, ilma- ja maavoimat sekä avaruusteollisuus.

DA-Group mahdollistaa kustannustehokkaan tavan lisätä suorituskykyä joko luomalla uusia ratkaisuja tai korvaamalla jo olemassa olevia järjestelmiä nykyaikaisen huippuluokan elektroniikan avulla. Yritys kehittää ja valmistaa järjestelmiä, alijärjestelmiä ja laitteistoja sekä tarjoaa tuotteen elinkaaren hallinnan palveluita (PLM).

Olemme sulautettujen järjestelmien, elektromekaniikan ja RF-teknologian sekä mikro- ja millimetriaaltoteknologian asiantuntijoita. Ratkaisuihimme kuuluvat tunnistus ja viestintä ilmassa, maalla ja vedessä RF-teknologian, sähkömagneettisen, paineen, äänen, tärinän, IR- tai UV-teknologian avulla tai näitä menetelmiä yhdistämällä.

DA-Groupin toiminta täyttää puolustus- ja avaruustoimialojen stardardit, kuten ESA PSS ECSS. Toimitiloillamme on Facility Security Clearance (FSC) -hyväksyntä EU SECRET -tasolle. DA-Design Oy:n NCAGE numero on A576.

Tarjoamme monikäyttöistä tekniikkaa puolustus- ja avaruussovelluksiin. Palveluihimme kuuluu erilaisia ratkaisuja vaativiin olosuhteisiin merten syvyyksistä avaruuden tyhjiöön.

 
 

Omasuojajärjestelmän testauslaite - DARAD

EW (Electronic Warfare) -järjestelmän testeri

DARAD on nopea ja luotettava elektronisten sodankäyntijärjestelmien testauslaitteisto ilma-, maa- ja merivoimien kalustoille. Innovatiivinen, kädessä käytettävä 3-in-1-testauslaite suorittaa kriittistä missiota edeltävät "go/no-go" testaukset.

Helikopteri-, panssarivaunu- tai merialuksen henkilöstö tarvitsevat luotettavan työkalun omasuojajärjestelmän testaukseen sekä EW-järjestelmän koulutusta simuloituina, realistisina uhkina.

DARAD-testauslaite varmistaa, että kaluston oma EW-järjestelmä toimii oikein ja luotettavasti. Herätteet, kuten tutkat, ohjukset ja laserit jäljitellään niin, että oikeat EW-järjestelmän vastaukset voidaan varmistaa.

NATO TUOTEKOODI - NSN CODE 6940-58-000-6372

Lue lisää esitteestä

 
 
 

iSNS – Immune Satellite Navigation System

“iSNS – by DA-Group made in Finland, powered by Elisra Combat Proven Technology”

DA-Group tulee valmistamaan ja markkinoimaan Elbit Systemsin Immune Satellite Navigation System (iSNS) –järjestelmää. iSNS on antennijärjestelmä, joka pyrkii poistamaan paikkatietosignaaleista häirintälähetteen.

Häiriösuojatuilla satelliittinavigaatiojärjestelmillä on käyttöä GNSS-häirinnän aiheuttamien uhkien lisääntyessä. iSNS-järjestelmän suorituskyky tarjoaa tehokkaan ratkaisun näihin lisääntyviin ongelmatilanteisiin.

Suojausratkaisu satelliittipaikannuksen häirintään

  • iSNS tuottaa GNSS-paikannukseen tehokkaan häiriön suodatuksen, tai immuniteetin, laajalla alueella monille satelliittikanaville selviten useista samanaikaisista häirintälähetteistä rinnakkaisilla taajuuksilla.
  • Järjestelmä on yhteensopiva kaikkien GPS-järjestelmien kanssa ja se on suunniteltu puolustus- ja siviilikäyttöön maa-, meri- ja ilmasovelluksissa.
  • iSNS-järjestelmä on modulaarinen ja kustomoitava. Sen pieni koko mahdollistaa käytön kompakteissa alustoissa ja laite voidaan myös asentaa lisävarusteena olemassa olevaan kalustoon. 

Lue lisää DA-Groupin uutisesta 29.4.2019

 
 

Herätekoneisto - Target Detection System (TDS)

Merimiinan elektroninen, älykäs herätejärjestelmä

DA-Group tarjoaa markkinoiden moderneimman herätekoneistojärjestelmän ankkuroituun merimiinaan tai pohjamiinaan. Se sisältää älykkään, käyttäjän ohjelmoitavissa olevan järjestelmän parametrien ja algoritmien asettamista varten vaihteleviin tilanteisiin.

Target Detectin System -järjestelmä luo sytyttimelle impulssin. Impulssi perustuu useisiin algoritmien prosessoimiin anturisignaaleihin, joita säädetään parametrien avulla.

Järjestelmässä on seuraavat ilmaisinanturit: passiivinen akustinen, magneettinen ja paine.

Lue lisää esitteestä

 
 
 

Antenninohjausjärjestelmä - AZELi

Soveltuu vaativiin olosuhteisiin

AZELi toimii vaativissa ympäristöolosuhteissa. Antennin kääntö- ja ohjausjärjestelmä sisältää verkkoyhteyden, integroidun ohjaimen ja useita elektronisia ja RF-läpisyöttöjä.

Integroitu rakenne mahdollistaa yksinkertaisen kaapeloinnin, helpon asennuksen ja turvallisen kauko-ohjauksen. Järjestelmä on myös helppo asentaa kevyen painonsa ansiosta. Järeälle jalustalle on mahdollista asentaa erikokoisia antenneja sekä lisälaitteistoja.

Jatkuva pyörintä: AZELi mahdollistaa jatkuvan suuntauksen ja jopa 210-asteisen nousevan kierron. Laitteessa on kupari- tai optista Ethernet-yhteydet ja salattu tiedonsiirto.

Järjestelmän laaja lämpötila-alue (-40...+65 Celsius) ja vähäinen huollontarve mahdollistavat asennuksen myös vaativiin, vaikeakulkuisiin olosuhteisiin.

Lue lisää esitteestä

 
 

Tutkan testaus- ja kalibrointijärjestelmä - DARTAC

Laitteessa yhdistyvät lähetin- ja vastaanotintoiminnot

DARTAC-järjestelmä toimii passiivisena lähettimenä tai aktiivisena tutkatransponderina. Järjestelmä simuloi lähetintehoa, pulssinpituutta, pulssiväliä ja pulssikompressiota. Laite voi myös simuloida pinta-alan poikkileikkauksen, etäisyyden ja kohteen nopeuden.

 
 

 

OTA YHTEYTTÄ ASIANTUNTIJAAMME

 

Kristian Tornivaara

Kristian Tornivaara

Chief Business Officer,
DA Defence & Aerospace
Tel. +358 29 0802 968


 
 
 

Hae

 
 

SOME