Matkustajainformaatioratkaisuja kaupunkiliikenteeseen

Matkustajien turvallisuus ja tyytyväisyys ovat tärkeitä tavoitteita julkisen liikenteen toimijoille. Ajotietokone- ja näyttöjärjestelmämme on suunniteltu lisäämään matkustajien matkustusmukavuutta ja -nautintoa.

TIEDON YTIMESSÄ - AVOIN IP-TEKNOLOGIA UUSILLE JA KÄYTÖSSÄ OLEVILLE AJONEUVOILLE

Tietokonejärjestelmä kerää ja vastaanottaa liikennetoimitsijan liikenne- ja ajoneuvotietoja näyttääkseen tietoja eri laitteissa, kuten matkustajainformaatio- ja mainostauluissa sekä kuljettajan ohjauspaneelissa.

Merkittävänä etuna kaluston uudistushankkeissa on se, että kolmannen osapuolen laitteita, kuten kameroita tai kaiuttimia, voidaan liittää järjestelmään. Tämä on erityisen tärkeää silloin, kun kyseessä on jälkiasennus. Alusta toimii ajoneuvo- ja matkustajatiedon ytimenä.

Ajotietokone- ja näyttöjärjestelmä on järkevä investointi julkisen liikenteen operaattoreille ja raitiovaunuvalmistajille. Tuotteet ovat kestävät äärimmäisten olosuhteiden vaatimukset.

AJOTIETOKONEJÄRJESTELMÄ

Kuten edellä olevassa kuviossa on esitetty, DA-Design tarjoaa ajotietokoneita verkkoihin ja käyttöliittymiin. DAVEC-ajotietokone toimii osana verkkoa halliten kaikkia laitteita avoimessa IP-verkossa, ml. näytöt (LED, LCD), käyttäjä-kuljettajaliittymät, CCTV-kamerat ja -palvelimet, kuulutukset IP-vahvistinten kautta ja liitännät ulkoisiin verkkoihin.

  • DAVEC - Ajoneuvotietokone

  • DAVED - Kuljettajanpaneeli

 

MATKUSTAJAINFORMAATIO- JA MAINOSTAULUT 

Näytöt voidaan räätälöidä helposti erityistarpeita varten myös olemassa olevan kaluston jälkiasennuksissa. Lisäksi näyttöjärjestelmä tarjoaa liikenteenharjoittajille erinomaisen mahdollisuuden yhteistyöhön mainostajien kanssa. Mainoskampanjoita voidaan tällöin näyttää ajoneuvon näytöissä yhdessä matkustajatietojen kanssa.

Tuotteet on suunniteltu niin, että niiden elinkaarikustannukset ovat alhaiset: näytöt ovat kestäviä ja kevyitä ja niiden energiankulutus- ja huoltovaatimukset ovat minimaalisia. Näyttöjen alumiinikotelointi ja heijastamaton lasi on suunniteltu vaativiin olosuhteisiin ja suojattu kovalta käytöltä. Jokainen näyttö voidaan asentaa seinään tai kattoon. Näyttö voidaan asentaa joko pysty- tai vaakasuoraan.

  • DAVED - Matkustajainformaatio- ja mainosnäytöt

 
 

 

Ota yhteyttä asiantuntijaamme

 

Heikki Lähteenmäki

Heikki Lähteenmäki

Product Manager
Tel. +358 29 0800 977
firstname.lastname@da-design.fi


 

Peter Hakala

Peter Hakala

Chief Business Officer,
Advanced Solutions
Tel. +358 29 0800 919
etunimi.sukunimi(at)da-group.fi


Abdul Essalim

Abdul Essalim

Export Engineer
Tel. +358 29 0802 920
etunimi.sukunimi(at)da-group.fi


 
 
 

SOME